Egy jó befektetésnél fontos, hogy mennyi profitot hoz. De biztos, hogy ez a legfontosabb? Lehet találni gyorsan megtérülő, akár évi 200% profit tartalmú befektetéseket is, de nézzed meg azt is honnét jön a profit. Bizonyára elkerülöd a fegyverkereskedelmet, leány- és kábítószer-kereskedelmet. De vajon felismered a pilótajátékokat?

Regisztráció

Ne regisztrálj!

Ugyanazt a tartalmat fogod látni a weboldalon regisztráció után is. Biztos, hogy szeretnél értesítést kapni az új cikkekről?

Ha nem tudtalak elijeszteni, akkor itt tudsz feliratkozni a TőzsdeGuru Hírlevél-re:

Regisztráció

Szavazás

A tőzsde melyik területét szeretnéd megismerni?

Ki olvas minket

Oldalainkat 159090 vendég és 0 tag böngészi

Amikor nincs kéznél notebook (utazás, váratlan program), de szeretnénk tisztában lenni a tőzsdei árfolyamokkal gyors megoldást jelenthet mobil telefonnal lekérdezni az árakat. Egy gyakorlott tőzsdésnek egy chart ezerszer többet mond mintha csak egy számjegyet lát az árfolyamról. A probléma áthidalására készítettem egy weboldalt amelyet mobiltelefonnal is gyorsan le lehet tölteni. A tíz legfontosabb tőzsdeindex utolsó 1 napi chartját tartalmazza 1 perces felbontásban. Csak a lényeget mutatja mindenféle körítés vagy reklám nélkül. A chartok 20 perccel késleltetett ingyenes adatokat tartalmaznak a Yahoo-ról letöltve. A weboldal címét mentsd el a mobilodra könyvjelzőként!

Utóirat: Kiegészítettem az oldalt két új chart-tal, az olaj és az EUR/USD árfolyammal, ezeket a 7. és 8. chart helyre szúrtam be.

Az alábbi indexeket tartalmazza:

1. E-mini S&P500 Index Futures (/ES)

2. S&P 500 Index (SPX)

3. S&P 500 ETF (SPY)

4. S&P 100 Index (OEX)

5. Nasdaq 100 Index Futures (/NQ)

6. Nasdaq 100 Index (NDX)

7. Oil (/CL)

8. EUR/USD (EURUSD)

9. FTSE 100 (FTSE London)

10. DAX (Frankfurt)

11. CAC 40 (Párizs)

12. FTSE MIB (Milánó)

A webcím: http://tozsdeguru.com/quotes.html

Rendszeres profitokat mindenféle tőzsdei körülmény esetére!

Ha azt tapasztalod, hogy biztonságos, jól jövedelmező, a banki kamatok többszörösét kitermelő üzleti lehetőségeket nehezebb találni, mint befektetésre váró pénzt, akkor keress meg engem. Az első benyomáson nagyon sok múlik, úgyhogy írd le miért foglalkozzak veled. TőzsdeGuru! Kontakt
Mindenkinek alapos felkészültséget és a vele járó profitokat kívánom a tőzsdéhez!